Nybyggeri udført af professionelt firma

Drømmer du om at bygge et nyt hus eller bygge til din nuværende bolig, så kan vi hjælpe dig. Hos Holstebro Tømrerfirma har vi mere end ti års erfaring inden for nybyggeri, og derfor er vi i stand til at varetage mange forskellige opgaver. Selvom vi holder til i Holstebro, servicerer vi gerne kunder i og omkring Struer, Vinderup og andre omkringliggende byer. Du bør med andre ord ikke holde dig tilbage med at kontakte os, hvis du har brug for professionel og kompetent hjælp til en opgave i forbindelse med nybyggeri.

Her på siden finder du et professionelt byggefirma med stor erfaring i branchen. Gennem tiden har vi blandt andet varetaget mange forskellige opgaver inden for nybyg for tilfredse kunder. Derfor kan vi med stor sandsynlighed også hjælpe dig med lige netop den opgave, som du har brug for. Uanset om der er tale om en simpel eller mere kompliceret opgave, så står vi til rådighed. Vi er en pålidelig samarbejdspartner, som altid leverer kvalitetsløsninger til aftalt tid og pris hver gang. Derudover giver vi også inspiration, rådgivning og vejledning alt efter dine behov.

Vi klarer alle former for nybyggeri

Vi kan hjælpe dig, uanset om du drømmer om at få bygget en terrasse til dit hus, en udestue eller måske en tilbygning. Vi arbejder både for private og erhverv og vi kan varetage dit nybyggeri til konkurrencedygtige priser. Vi elsker at arbejde med træ, som er et oplagt materiale at bruge til nybyg, da det holder i rigtig mange år, og det giver uendeligt mange muligheder både i forhold til udseende og funktionalitet.

Hvis du har brug for professionel sparring, så står vi klar med både inspiration, rådgivning og vejledning. Det kan klæde dig bedre på til at træffe de helt rigtige valg i forhold til dit nybyggeri. Det kan eksempelvis være, du drømmer om at få mere plads i hjemmet. Her er en tilbygning det oplagte valg, da der skabes mange forskellige muligheder. 

Vi hjælper dig gerne med at finde ud af, hvordan du bedst muligt kan udnytte pladsen, så du kan få indfriet dine ønsker og behov til den nye tilbygning. Det gælder selvfølgelig, uanset hvilken opgave der er tale om. Vores store erfaring i branchen gør os nemlig kompetente til at finde en løsning, som passer til dig.

Kvalitetsløsninger, som kan holde i mange år

Alle ansatte i vores byggefirma er dygtige og veluddannede fagfolk, som alle brænder for faget. Derfor lægger vi en ære i at levere et resultat af høj kvalitet hver eneste gang. Det gælder uanset opgavens omfang og type. Vi tilgår alle opgaver med samme entusiasme og professionalisme, og vi har både en stor erfaring og det rette værktøj til at løse mange forskellige opgaver. Det er din sikkerhed for, at resultatet bliver af høj kvalitet og kan holde i mange år uanset opgaven.

Vi rydder naturligvis også altid op efter os selv og forlader aldrig en opgave, før du er helt tilfreds med resultatet. Derudover sørger vi altid for at holde den enkelte kunde godt informeret under hele forløbet, så du kan følge med i, hvad det præcist er, vi laver hos dig.​

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du kan med andre ord trygt vælge os som din næste samarbejdspartner, hvis du mangler hjælp til en opgave inden for nybyggeri. Vi står klar til at rykke ud og hjælpe dig, lige når du har brug for det.

Hvad koster nybyggeri?

Det er svært at give en konkret pris på, hvad nybyggeri koster, da det afhænger af flere forskellige ting. Prisen for nybyggeri afhænger blandt andet af, hvor omfattende et projekt der er tale om. Der er for eksempel stor prisforskel på, om du skal have bygget en ny terrasse, eller om du skal have bygget en stor tilbygning til dit hus. Derudover spiller materialevalget også en rolle i forhold til prisen.

Du kan dog med fordel samarbejde med os, da vi først og fremmest altid har konkurrencedygtige priser. Derudover finder vi altid en pris, som er så billig som mulig i forhold til dine ønsker og behov. Derfor starter vi altid enhver opgave med en tæt dialog med den pågældende kunde. Her snakker vi om forventninger og budget, hvorefter vi udarbejder en professionel og holdbar løsning, som imødekommer disse bedst muligt.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Ønsker du at modtage en mere konkret pris på lige netop dit byggeprojekt, eller ønsker du at høre mere om vores mange arbejdsområder inden for nybyggeri, så er du altid meget velkommen til at kontakte vores byggefirma for at modtage flere oplysninger. Vi kommer gerne ud til en besigtigelse hos dig, og på baggrund heraf udarbejder vi et godt og uforpligtende tilbud.

Du kan enten ringe til os på telefon 29 78 11 88, eller du kan skrive til kontakt@holstebrotoemrerfirma.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt med mange flere oplysninger og et uforpligtende tilbud.

Vi ser frem til at hjælpe dig i mål med dine byggedrømme.

Vurderet 5/5 stjerner ud af 9 anmeldelser fra Facebook​

Om Os

Drivkræfterne bag firmaet er Anders Appel og Søren Amstrup, som begge er udlærte tømrer, med mere end ti års erfaring bag dem. Begge ønsker at leverer det bedst mulige håndværk til kunden, og derfor har det ledt til samarbejdet og stiftelsen af Holstebro Tømrerfirma.​

kontakt

Holstebro Tømrerfirma ApS

Poppel Alle 65, 7500 Holstebro

Telefon: 29 78 11 88

​Følg med på Facebook

Vi opdaterer vores facebook løbende, så like os, så kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.