Nybyggeri varetages med over 10 års erfaring

Drømmer du om af bygge nyt eller bygge til, så kan vi hjælpe dig. Hos Holstebro Tømrerfirma har vi mere end 10 års erfaring inden for nybyggeri.

Vi klarer alle former for nybyg

Vi kan hjælpe dig, uanset om du drømmer om at få bygget en terrasse til dit hus en udestue eller måske en tilbygning. Vi arbejder både for private og erhverv i Holstebro og omegn, og vi kan varetage dit nybyggeri til konkurrencedygtige priser.

Vi elsker at arbejde med træ, da det er et oplagt materiale at bruge til nybyg, da det holder i rigtig mange år, og det giver uendeligt mange muligheder, både i forhold til udseende og funktionalitet.

Hvad koster nybyggeri?

Prisen for nybyggeri afhænger blandt andet af, hvor omfattende et projekt der er tale om. Der er for eksempel stor prisforskel på, om du skal have bygget en ny terrasse, eller om du skal have bygget en stor tilbygning til dit hus.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ønsker du en konkret pris på lige netop dit byggeprojekt, eller ønsker du at høre mere om vores arbejdsområder inden for nybyg, er du altid meget velkommen til at kontakte vores byggefirma. Vi kommer gerne ud til en besigtigelse, og på baggrund heraf udarbejder vi et uforpligtende tilbud.

Du kan enten ringe til os på telefon 29 78 11 88, eller du kan skrive til vores e-mail kontakt@holstebrotoemrerfirma.dk.

Vurderet 5/5 stjerner ud af 9 anmeldelser fra Facebook​

Om Os

Drivkræfterne bag firmaet er Anders Appel og Søren Amstrup, som begge er udlærte tømrer, med mere end ti års erfaring bag dem. Begge ønsker at leverer det bedst mulige håndværk til kunden, og derfor har det ledt til samarbejdet og stiftelsen af Holstebro Tømrerfirma.​

kontakt

Holstebro Tømrerfirma ApS

Poppel Alle 65, 7500 Holstebro

Telefon: 29 78 11 88

Holstebro Tømrerfirma ApS
Poppel Alle 65, 7500 Holstebro