Professionel ombygning af dit hjem

Skal der ske noget nyt i hjemmet? Så er det måske ved at være tid til en ombygning. Ved Holstebro Tømrerfirma har vi stor erfaring med mange forskellige former for renoveringer af hjem. Vi hører til i Holstebro, men har også kunder i Struer, Vinderup og omegn.

En større renovering kan som bekendt være et kompliceret projekt. Det kræver nøje overvejelser og ikke mindst en række vigtige beslutninger. Vores mere end 10 års erfaring i tømrerbranchen gør, at vi med tiden har haft stor succes med at bibeholde huses oprindelige stile trods husrenoveringer.

Drømmer du selv om fortsat at bevare husets stil, men har du brug for, at der sker nogle nye tiltag? Vi står klar til at hjælpe dig med at realisere dine drømme – uanset om det drejer sig om en mindre renovering eller en totalrenovering af hus.

Vi tilbyder at hjælpe med:

  • Reparationer
  • Monteringer
  • Leveringer
  • Istandsættelse

Hvad koster renovering af hus?

Der er stor forskel på, hvad en istandsættelse af hjem koster. Vores priser hos Holstebro Tømrerfirma afhænger altid af ombygningens omfang.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det vil sige, at vi altid vurderer opgaven først, før vi kommer med en endelig pris til dig. Priserne vil desuden variere alt efter, hvilke materialer du for eksempel vælger nye vinduer i.

En ombygning kan også dreje sig om mindre istandsættelser – for eksempel udskiftning af vinduer eller døre. Vi sørger altid for både levering, montering og reparation. Er der tale om specialfremstillinger efter specifikke mål, hjælper vi også.

I vores byggefirma garanterer vi altid en høj kvalitet – uanset om det drejer sig om istandsættelse af hele huset eller blot levering og montering af døre og vinduer i træ, træ-alu eller plast.

Skal vi hjælpe med ombygning?

Mangler du flere informationer, eller ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med en ombygning af dit hjem? Så hører vi meget gerne fra dig, så vi kan give dig et gratis tilbud i form af en billig pris.

Ring til os på telefon 60 22 28 17, eller skriv til os på vores e-mail kontakt@holstebrotoemrerfirma.dk.​

Vurderet 5/5 stjerner ud af 9 anmeldelser fra Facebook​

Om Os

Drivkræfterne bag firmaet er Anders Appel og Søren Amstrup, som begge er udlærte tømrer, med mere end ti års erfaring bag dem. Begge ønsker at leverer det bedst mulige håndværk til kunden, og derfor har det ledt til samarbejdet og stiftelsen af Holstebro Tømrerfirma.​

kontakt

Holstebro Tømrerfirma ApS

Poppel Alle 65, 7500 Holstebro

Telefon: 29 78 11 88

​Følg med på Facebook

Vi opdaterer vores facebook løbende, så like os, så kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.