Tagrenovering og andet tagarbejde udføres i høj kvalitet

Trænger taget til en tagrenovering, eller skal der lægges helt nyt tag på huset? Så er du kommet til det rette sted. Hos Holstebro Tømrerfirma kan du være sikker på at få udført hurtigt og sikkert tagarbejde i høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris.

Vi servicerer primært kunder i og omkring Holstebro, Struer og Vinderup, men kommer også gerne uden for disse områder.

Vi har mere end ti års erfaring med tagrenovering

Vi er et professionelt tømrerfirma med mere end ti års erfaring inden for tagrenovering, lægning af nyt tag og tagreparation. Derfor er du garanteret håndværk af høj kvalitet, når du vælger os til at varetage din opgave med tagarbejde.

Vi er en pålidelig samarbejdspartner, som altid leverer holdbare løsninger til aftalt tid og pris. Hvad enten der er tale om en mindre opgave inden for renovering af tag eller en opgave af større omfang, så tilgår vi opgaven med høj professionalisme og passion.​

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få et uforpligtende tilbud på din tagopgave

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for tagrenovering, eller ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud, så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi kommer gerne ud på en besigtigelse af taget, og på baggrund heraf udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig.

Du kan ringe til os på telefon 29 78 11 88, men du kan også skrive til kontakt@holstebrotoemrerfirma.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig.

​​

Vurderet 5/5 stjerner ud af 9 anmeldelser fra Facebook​

Om Os

Drivkræfterne bag firmaet er Anders Appel og Søren Amstrup, som begge er udlærte tømrer, med mere end ti års erfaring bag dem. Begge ønsker at leverer det bedst mulige håndværk til kunden, og derfor har det ledt til samarbejdet og stiftelsen af Holstebro Tømrerfirma.​

kontakt

Holstebro Tømrerfirma ApS

Poppel Alle 65, 7500 Holstebro

Telefon: 29 78 11 88

​Følg med på Facebook

Vi opdaterer vores facebook løbende, så like os, så kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.