Tagrenovering og meget andet tagarbejde udføres i højeste kvalitet

Trænger taget til en tagrenovering, eller skal der lægges nyt tag på huset? Så er du kommet til det rette sted. Hos Holstebro Tømrerfirma kan du være sikker på at få udført hurtigt og sikkert tagarbejde i højeste kvalitet til en konkurrencedygtig pris.

Vi har mere end 10 års erfaring

Vi har mere end 10 års erfaring inden for lægning af nyt tag og tagreparation, og du er derfor garanteret håndværk af højeste kvalitet, når du vælger os til at varetage din opgave med tagarbejde.

Få et uforpligtende tilbud på tagrenovering eller lægning af nyt tag

Kunne du tænke dig at høre mere om vores tagarbejde, vores priser, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på tagrenovering, lægning af nyt tag eller noget helt tredje, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi kommer gerne ud til en besigtigelse af taget, og på baggrund heraf udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 29 78 11 88, men du kan også skrive til vores e-mail kontakt@holstebrotoemrerfirma.dk, hvis det passer dig bedre. Så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vurderet 5/5 stjerner ud af 9 anmeldelser fra Facebook​

Om Os

Drivkræfterne bag firmaet er Anders Appel og Søren Amstrup, som begge er udlærte tømrer, med mere end ti års erfaring bag dem. Begge ønsker at leverer det bedst mulige håndværk til kunden, og derfor har det ledt til samarbejdet og stiftelsen af Holstebro Tømrerfirma.​

kontakt

Holstebro Tømrerfirma ApS

Poppel Alle 65, 7500 Holstebro

Telefon: 29 78 11 88

Holstebro Tømrerfirma ApS
Poppel Alle 65, 7500 Holstebro