Tilbygning – få flere boligkvadratmeter

Har du længe overvejet, om tiden er ved at være inde til en tilbygning? Så er du kommet til det rigtige sted. Hos Holstebro Tømrerfirma har vi mere end 10 års erfaring med tømrerarbejde og ombygning. Vi er beliggende i Holstebro, men hjælper også kunder i Struer, Vinderup og omegn.

Tilbygning kan være lidt af et projekt. Derfor kan der for mange også være langt fra tanke til handling. Hos os hjælper vi dig igennem processen, så du er i trygge hænder lige fra den dag, du kontakter os første gang.

Vælger du en tilbygning, får du muligheden for at få flere boligkvadratmeter i dit hjem. Mange gange kommer du langt for pengene ved at investere i en tilbygning fremfor et helt nyt hus. Vi hjælper dig med at træffe de rigtige beslutninger, så du får dit drømmehus.

Vi tilbyder:

  • Tilbygning til hus i:
    • Stue
    • Udestue
    • Garage
    • Entre

Hvad koster en tilbygning til hus?

Det er meget forskelligt fra kunde til kunde, hvor omfattende tilbygning kan være. Der er også stor forskel på, om det drejer sig om ombygning af et sommerhus eller almindeligt hus.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hos Holstebro Tømrerfirma garanterer vi fair og konkurrencedygtige priser på tilbygning. Vi har stor interesse i tilfredse kunder, og derfor står vi klar til at finde en billig pris til dig, som er til at overkomme.

Før vi kan give et endeligt tilbud, vurderer vi først og fremmest opgaven. Vi foretrækker derfor altid en samtale eller mailkorrespondance med dig, hvor du fortæller os om den opgave, du ønsker hjælp til. Herefter vil du modtage et uforpligtende tilbud, når vi har regnet på det. Vores vision i alle henseender er at levere så godt håndværk som overhovedet muligt, når du vælger os som tømrer.

Brug for et gratis tilbud? Kontakt os her

Mangler du informationer, en professionel rådgivning eller et gratis tilbud? Vi står klar til at hjælpe dig. Tøv derfor ikke med at kontakte os, så vi i fællesskab kan drøfte løsninger og muligheder.

Ring til os på telefon 60 22 28 17, eller skriv til os på vores e-mail kontakt@holstebrotoemrerfirma.dk.​

Vurderet 5/5 stjerner ud af 9 anmeldelser fra Facebook​

Om Os

Drivkræfterne bag firmaet er Anders Appel og Søren Amstrup, som begge er udlærte tømrer, med mere end ti års erfaring bag dem. Begge ønsker at leverer det bedst mulige håndværk til kunden, og derfor har det ledt til samarbejdet og stiftelsen af Holstebro Tømrerfirma.​

kontakt

Holstebro Tømrerfirma ApS

Poppel Alle 65, 7500 Holstebro

Telefon: 29 78 11 88

​Følg med på Facebook

Vi opdaterer vores facebook løbende, så like os, så kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.