Få den træterrasse du drømmer om​

Har du længe drømt om at få en træterrasse, som du særligt kan få glæde af hen over sommeren? Så er du landet det helt rigtige sted. Hos Holstebro Tømrerfirma har vi sammenlagt 10 års erfaring inden for tømrerfaget. 

Vi holder til i Holstebro, men har også kunder i Struer, Vinderup og omegn.

Terrasser kan give store glæder i de varme perioder, hvor du opholder dig meget i haven. En terrasse er særligt ideel til at skabe en solkrog i haven, hvor du kan sidde i fred og ro og nyde solen. Derudover giver det huset en flot finish med en terrasse i kvalitetsdygtige materialer.

Igennem tiden har vi udviklet en vigtig sans for kvalitet, og vi leverer altid professionelt håndværk. Mangler du hjælp til at skabe en flot terrasse og gøre din have ekstra attraktiv, hjælper vi gerne.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi kan tilbyde:

  • + 10 års erfaring
  • Sans for kvalitet
  • Professionelt håndværk
  • Særlige løsninger alt efter behov
  • Fjernelse af gamle terrasser

​Hvad koster en træterrasse?

Hos os afhænger vores priser på træterrasse af flere faktorer. Det kommer blandt andet an på terrassens størrelse, ønske om materiale eller særlige løsninger. Særlige løsninger kan for eksempel være, hvis der er behov for en trappe eller indbyggede blomsterkummer.

Før vi kan give dig en endelig pris og et uforpligtende tilbud på lægning af ny træterrasse, skal vi først vurdere omfanget. Den pris, du modtager, vil derfor være skræddersyet til dig og dine ønsker og behov.​

På regnfulde dage kan det også være ekstra fordelagtigt med en overdækket terrasse. Er der behov for det, sørger vi også for at implementere den mulighed. Derudover er det op til dig, hvilken trætype og brædder du ønsker på en ny terrasse.

Skal vi hjælpe?

Har du brug for en professionel vejledning, flere informationer eller blot et uforpligtende tilbud? Så vil vi meget gerne høre fra dig omkring dine ønsker om opgaven. I fællesskab finder vi frem til den rette løsning for dig, når det kommer til lægning af træterrasse.

Ring til os på telefon 60 22 28 17, eller skriv til os på vores e-mail kontakt@holstebrotoemrerfirma.dk.​

Vurderet 5/5 stjerner ud af 9 anmeldelser fra Facebook​

Om Os

Drivkræfterne bag firmaet er Anders Appel og Søren Amstrup, som begge er udlærte tømrer, med mere end ti års erfaring bag dem. Begge ønsker at leverer det bedst mulige håndværk til kunden, og derfor har det ledt til samarbejdet og stiftelsen af Holstebro Tømrerfirma.​

kontakt

Holstebro Tømrerfirma ApS

Poppel Alle 65, 7500 Holstebro

Telefon: 29 78 11 88

​Følg med på Facebook

Vi opdaterer vores facebook løbende, så like os, så kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.