Udskiftning af vinduer til energivenlige løsninger

Trænger dine vinduer til en udskiftning? Så kommer vi hos Holstebro Tømrerfirma ApS gerne og klarer opgaven for dig på professionel vis. Vi er et kompetent og effektivt firma med stor erfaring inden for både udskiftning og montering af vinduer, så vi kan stensikkert også hjælpe dig med din opgave. Vi står primært til rådighed hos kunder i Holstebro, Struer og Vinderup, men kommer også gerne uden for disse områder og foretager udskiftning af vinduer eller andre opgaver afhængigt af dine ønsker og behov.

Det kan godt betale sig at få udskiftet sine vinduer til en mere energivenlig løsning, hvis ikke dine vinduer allerede er energivenlige. På den måde gør du nemlig noget godt for miljøet, idet du mindsker dit energiforbrug, men du har også mulighed for at spare mange penge på din varmeregning.

Vi foretager naturligvis også udskiftning, selvom du allerede har energivenlige vinduer, men hvis du blot trænger til nye. Vi kommer meget gerne ud til dig og kigger på din bolig, hvorefter vi finder den mest energivenlige og fordelagtige løsning for dig, som matcher dine ønsker på den bedst mulige måde.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Den nøjagtige pris på udskiftning af vinduer afhænger af flere forskellige parametre. Det kommer eksempelvis an på, hvor mange nye vinduer der er tale om, hvilken type af vinduer du ønsker samt valget af materialer. Vi laver energivenlige løsninger, som passer bedst til huset og til dine individuelle behov – alt sammen til konkurrencedygtige priser.​

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi tilbyder desuden altid professionel rådgivning og sparring, så vi sammen kan finde en løsning, som matcher dine behov og ønsker bedst muligt. Det kan f.eks. være, du drømmer om nogle særlige vinduer efter mål, hvilket vi gerne står for levering og montering af. Du bør med andre ord ikke tøve med at kontakte os for kompetent hjælp. 

Alle opgaver hos os bliver tilgået med samme professionalisme og passion, hvilket er din sikkerhed for at modtage holdbare kvalitetsløsninger hver gang.

Kontakt os for nærmere information

Hvis du kunne tænke dig nærmere information om, hvad vi kan tilbyde inden for udskiftning af vinduer eller andre opgaver inden for tømrerfaget, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at finde den rette løsning og et godt tilbud til dig hurtigst muligt.

Vi kan kontaktes på telefon 29 78 11 88 eller 60 22 28 27 i tidsrummet mellem kl. 8-17, men du kan også skrive til kontakt@holstebrotoemrerfirma.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.​

Vurderet 5/5 stjerner ud af 9 anmeldelser fra Facebook​

Om Os

Drivkræfterne bag firmaet er Anders Appel og Søren Amstrup, som begge er udlærte tømrer, med mere end ti års erfaring bag dem. Begge ønsker at leverer det bedst mulige håndværk til kunden, og derfor har det ledt til samarbejdet og stiftelsen af Holstebro Tømrerfirma.​

kontakt

Holstebro Tømrerfirma ApS

Poppel Alle 65, 7500 Holstebro

Telefon: 29 78 11 88

​Følg med på Facebook

Vi opdaterer vores facebook løbende, så like os, så kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.